Ski kindertuigje GOT YOU

€49,95
Incl. btw
Eigenlijk is het veel meer dan een tuigje, dit gepatenteerde multifunctionele product. De 3 in 1 Ski Trainer heeft alles wat je nodig hebt in een simpel te gebruiken harnas. Het model heette "Nippergrip". en heet nu Got You
Te gebruiken van 2 -7 jaar

Het bevat:
Een "pak en houvast" sporthandvat. Met één hand tilt u uw kind van de skipiste weer op en zet het op eigen benen. Zeer handig bij het instappen en vasthouden in de stoeltjeslift. 
Een, aan 2 kanten af te koppelen, 300 cm lange leiband om uw kind gecontroleerd te leren skien en de snelheid onder controle te houden. De leiband zit opgeborgen in een handig tasje, zodat je het altijd bij de hand hebt als het nodig hebt, en er geen last van hebt als je het niet nodig hebt.

Kinderen leren relatief snel om bochten te nemen met ski’s maar hebben dikwijls toch problemen rond de skilift totdat ze fysiek lang genoeg zijn. De Ski Trainer 'GOT YOU"' is erg handig door zijn Grip ’n Guide handle. Kunnen ze goed bochten nemen, dan kunt u de leibanden thuis laten en heeft u een rugzakje met de praktische Grip ’n Guide handle. Gemaakt van zeer sterke materialen.

Te gebruiken bij skien, snowboarden, fietsen, zwemmen, skaten.
Geen specificaties gevonden...