Betalen en kopersbescherming

Standaard betalen 
Bestellen bij Sleetjes.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken.   Maximaal beveiligd dus. De website van Sleetjes.nl maakt voor iDEAL, overboekingen en creditcard betalingen gebruik van de betaalmethodes van MultiSafepay. Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van MultiSafepay, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding. Na de betaling keert u terug naar de Sleetjes.nl website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen. 

Bankoverschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Onze bankgegevens:
Skiservice Doetinchem (deze naam graag gebruiken, sleetjes.nl is hier een handelsnaam van!)
Bank: ING
Rek nr:NL63INGB0007309291
Fast checkout: snel betalen en uw aankoop tot 200 euro beschermd!
Vind u het ook zo vervelend om steeds maar weer dezelfde gegegvens voor elke website in te vullen bij een online bestelling? Maak dan gebruik van  Fast Checkout. U kunt dan gemakkeleijk  online bij alle webwinkels die Fast Checkout ondersteunenen betalen. U bent in 3 stappen klaar met betalen! Inloggen gebeurt met enkel een e-mailadres en wachtwoord. Een slimme oplossing die u tijd scheelt.....  

Als u gebruik maakt van Fast Checkout is uw aankoop beschermd tot € 200,- per order. Zo hoeft u er 
nooit meer aan te twijfelen of het kopen van een product  bij www.sleetjes.nl wel veilig en vertrouwd is. Zie de volgende link voor meer info:
http://multisafepay.com/nl/fast-checkout-rekening/uw-online-fast-checkout-rekening.html

guaranteed


iDEAL

Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 

ideal


MasterCard of VISA
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 

maestro.jpg

Bancontact / Mister Cash
De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. 

veiligbetalen-mrcash.gif