Algemene voorwaarden

Afleveren

Geen verzendkosten vanaf € 40,00
Wij laten uw zending bezorgen door PostNL op het door u aangegeven adres. Orders onder de €40,00 worden geleverd met de daarbij behorende verzendkosten. Per bestelling betaalt u maximaal slechts éénmaal de verzend-en verpakkingskosten, ongeacht het aantal bestelde artikelen of eventuele nazendingen. 

Kopen zonder risico

Sleetjes.nl levert uw bestelling snel en rechtstreeks. Uw aankoop kent geen risico"s. U heeft elk artikel 14 werkdagen lang vrijblijvend op zicht. Sleetjes.nl heeft alle door u bestelde artikelen op voorraad en worden in 2 werkdagen geleverd. Deze leveringstermijn geldt als indicatie en niet als fatale termijn. Indien wordt afgeweken van bovenstaande termijn of als het artikel niet voorradig is, wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld.

U kunt uw bestelling binnen 14 werkdagen in de originele verpakking terugsturen zonder opgaaf van redenen. Natuurlijk mag u het ook ruilen voor een ander artikel. In beide gevallen blijven de verzend-, afhandelings- en verpakkingskosten van toezending van de artikelen voor uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Mocht u gebruik maken van uw recht op retour binnen 14 werkdagen, behouden wij ons het recht voor kosten in rekening te brengen als u de artikelen heeft gebruikt, ook als deze zorgvuldig behandeld zijn. Gebruik de bestelde artikelen dus niet als u ze wilt retourneren, dan voorkomt u dergelijke kosten. Indien u de door u bestelde artikelen niet binnen 14 werkdagen terugstuurt, beschouwen wij deze artikelen als door u gekocht. Als u een artikel binnen 14 werkdagen retour stuurt krijgt u binnen 14 dagen uw geld retour. Stuurt u een product retour omdat deze beschadigd is tijdens transport of als het product een fout bevat dan zijn de kosten voor retourzenden voor sleetjes.nl.

 

Adres voor retourzending:

Sleetjes.nl, innovatieweg 3-04, 7007 CD, Doetinchem.

De prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen in het BTW-tarief kunnen doorgevoerd worden. Op de bestelling, de verkoop, de levering en de betaling van alle door sleetjes.nl op deze pagina"s of anderszins aangeboden artikelen, zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Sleetjes.nl van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn voor een deel op deze pagina"s opgenomen en worden u op verzoek kosteloos ter beschikking gesteld. Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder. Kennelijke zet- en drukfouten binden Sleetjes.nl niet.

Contact info 
Sleetjes.nl is een handelsmerk van Skiservice doetinchem

Adres: Innovatieweg 3-04
Kvk: 66397758
Btw nr: NL073141872B02