KHW Slee Crazy bob

€59,95
Incl. btw

Eigenschappen Slee Crazy Bob 

Dit is een supersterke slee en is zonder zitje geschikt voor alle kinderen. Met zitje wordt het een veilige baby / kinder slee.Het voordeel is dat door het hoge model makkelijker door diepe sneeuw gegleden kan worden. Door het mooie design is er veel ruimte open gelaten aan de voorkant van de slee om de voeten op kwijt te kunnen.  De Crazy bob is uiterust met roestvrijstalen glijders. De Crazy Bob kan uitgebreid worden met de Allround Seat en Anti-slip Noppen. 


Details slee


Artikel nr. 28000      Afm cm  91 x 44 x 27        Gewicht kg  2,7

Geen specificaties gevonden...
Gerelateerde producten
KHW Slee Anti-Rutsch-Noppen  (Crazy bob)
Slee Anti-Rutsch-Noppen (Crazy bob), Rubber anti-slipdoppen voor het zitvlak Crazy Bob (1 set 6st.), slee kopen, sleetjes.nl: het grootste assortiment sleetjes van Ne en BE, in 1 dag leverbaar
Meer info » €6,05
KHW Slee Treksnoer
Slee Treksnoer, Kunststof handgreep met snoer, eenvoudig te monteren.
Meer info » €4,95
KHW Sleezak teddy
De Sleezak Teddy beschermt uw kind op de slee. De sleezak is gemaakt van zachte bekleding aan de binnenzijde en zorgt voor warmte. De buitenkant van de sleezak is gemaakt uit sterk gewoven nylonstof. Deze is waterafstotend en winddicht.
Meer info » €49,95
KHW Sleezak Husky
De Sleezak Husky beschermt uw kind op de slee. Deze luxe sleezak is aan de binnenkant met fleece bedekt en daardoor lekker warm. Mooie zitzak, sleezak voor uw baby of kind. Past op alle modellen sleetjes met een zitje of rugleuning.
Meer info » €42,50 €47,50