Gloco Rugleuning Houten slee: Kunststof rugleuning voor sleetjes van het type DAVOS

€24,95
€29,95
Incl. btw
Kan niet los gekocht worden! Alleen samen met een slee!

Een kunststof rugleuning van een goede en mooie kwaliteit, makkelijk te monteren op iedere Davos slee. Deze  rugleuning bestaat uit 4 houten staanders en 2  kunststof randen. Past ook op de Nijdam Davos 80
 
 
Geen specificaties gevonden...
Gerelateerde producten
KHW Sleezak teddy
De Sleezak Teddy beschermt uw kind op de slee. De sleezak is gemaakt van zachte bekleding aan de binnenzijde en zorgt voor warmte. De buitenkant van de sleezak is gemaakt uit sterk gewoven nylonstof. Deze is waterafstotend en winddicht.
Meer info » €49,95
Gloco Houten slee Davos 90cm
Gloco Houten slee davos 90cm. Klassiek model houten slee van Gloco. Gemaakt uit het beste beukenhout. 90 cm lang. Deze houten davos slee kan tot 150 kg dragen en is TÜV-GS getest. Bij dit houten sleemodel is erg veel aandacht besteedt aan details.
Meer info » €44,95
Gloco Houten Hoornslee met gordelbespanning 100cm
Slee Gloco Hoorn 100cm, Hoornslee van beuken hout met gordelbespanning. Kwalitatief zeer mooi afgewerkt. Sterke constructie omdat het uit goede hout partijen is gemaakt.1 jaar garantie! Door de metalen glijders uitstekende glijeigenschappen, stabiel...
Meer info » €64,95 €79,95
KHW Sleezak Husky
De Sleezak Husky beschermt uw kind op de slee. Deze luxe sleezak is aan de binnenkant met fleece bedekt en daardoor lekker warm. Mooie zitzak, sleezak voor uw baby of kind. Past op alle modellen sleetjes met een zitje of rugleuning.
Meer info » €42,50 €47,50