KHW Slee met rugleunign Snow Tiger comfort (grijs zitje)

€79,95
€89,95
Incl. btw
Niet op voorraad

Slee met rugleunign KHW Snow Tiger Comfort (grijs zitje)

 

De "Snow Tiger comfort (grijs zitje)" is een multi-inzetbare slee. Zonder rugleuning is het een snelle slee waar grote kinderen en volwassenen tot 80 kg uitstekend mee uit de voeten kunnen.  De brede roestvrijstalen glijders van deze slee  zorgen voor een perfect glijvermogen.  Met het zitje gemonteerd is de Snow tiger comfort een veilige kinderslee. De rugleuning is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen en is uitgerust met een veiligheidsriem. Daarnaast heeft deze slee een antislip zitvlak. Wordt je kind te oud voor de leuning dan haal je hem gewoon eraf!

Artikel nr. 29400      Afm cm 104 x 47 x 54       Gewicht kg  3,5

Deze versie van de Tiger Comfort is met een grijs zitje!
Geen specificaties gevonden...
Gerelateerde producten
KHW Sleezak teddy
De Sleezak Teddy beschermt uw kind op de slee. De sleezak is gemaakt van zachte bekleding aan de binnenzijde en zorgt voor warmte. De buitenkant van de sleezak is gemaakt uit sterk gewoven nylonstof. Deze is waterafstotend en winddicht.
Meer info » €49,95
KHW Sleezak Husky
De Sleezak Husky beschermt uw kind op de slee. Deze luxe sleezak is aan de binnenkant met fleece bedekt en daardoor lekker warm. Mooie zitzak, sleezak voor uw baby of kind. Past op alle modellen sleetjes met een zitje of rugleuning.
Meer info » €39,95
Barts babymuts en wantjes model Noa bomber & paws
een lekkere warme babymuts van barts.
Meer info » €29,95 €34,95